Ferieplanlegging

Mange internettselskaper tilbyr heldigvis et hav av forskjellige leveringsmetoder. En av de mest populære i disse dager er utleveringssteder, hvor du henter dine nye varer selv akkurat når det passer deg. Leveringsmåten er derfor ganske rimelig, og ofte også den billigste leveringsmetoden.

Du kan også late som du bestiller bestillingen for levering til ditt private hjem eller når du er på jobb. Det er noen ganger litt dyrere, men er også ekstremt praktisk. Det billigste leveringsalternativet er uten tvil å hente varene selv, noe som imidlertid krever at du fysisk befinner deg i kort avstand fra internettselskapets fungerende lager.

Mange internettfirmaer tilbyr 1-dags levering på flere varenumre, men vær forsiktig da det krever at du bestiller før et bestemt tidspunkt, slik at de kan garantere å få fikset ditt nye produkt før lageret ansatte får fri..

Noen enkeltbedrifter på nettet tilbyr gratis frakt, men noen ganger bare hvis kjøp gjøres for et bestemt beløp. I tillegg kan du vurdere det billigste alternativet for frakt, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Aarhus, Nyborg eller Hadsten – er å få bestillingen levert til et utleveringssted.

Det er lurt at du gransker nettselskapets karakterer

Det er nå spesielt praktisk for oss alle å søke informasjon om priser blant flere nettforhandlere og følgelig et stort antall internett selskaper har blitt tvunget til å presse ned salgsprisene på produktene – for babyer og barn, samt for menn og kvinner – en del, og til og med noen ganger tilby gratis levering.

På den annen side kan det fortsatt være smart å sjekke noen nettbutikker for tilbud før du gjennomfører transaksjonen, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Du må være klar over at når en nettbutikk tilbyr et produkt til en pris som kan sees på som ekstremt billig, bør dette ofte være en indikator på en uekte nettbedrift. Kortbetalinger er derimot omfattet av en forskrift, som beskytter oss mot svindel på nettbutikker.

Vi anbefaler å handle med kort eller MobilePay. Som en annen løsning kan du bruke en avdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i å dekke regningen over flere uker.

En indikasjon på at e-selskapet følger de danske lovene

Før folk bestiller fra en nettforhandler bør du de facto se på reglene deres, men dette er ofte et omfattende prosjekt.

Et annet forslag er å sjekke om nettselskapet er verifisert av e-merket, fordi det generelt er et tegn på at e-bedriften overholder gjeldende dansk lovgivning, og at nettbutikken ofte inspiseres av advokater som forstår vedtektene på området. Dette er også en god mulighet for assistanse når du støter på vanskeligheter i forbindelse med din handel.

I tillegg sørger vi for at kjøper er kjent med de mest vesentlige lover som påvirker transaksjonen, f.eks. returretten brukt av internettselskapet. I forhold til det er det også avgjørende at du fortsatt oppbevarer ordrekvitteringen, slik at du kan bevise bestillingen din i fremtiden, uansett om du handler jente eller gutt.

Kreves av fagfolk som har innsikt i lovverket på området

Trustpilot gir stort sett gunstige muligheter til å gjennomgå mye av dagens kjøpers kritikk og derfor er det prisverdig at du tar en nærmere se nettforhandlerens vurderinger før du bestiller.

Facebook gir også alltid gode muligheter til å få et inntrykk av e-selskapets kundefokus. I tillegg ser man enkelte nettbutikker som tilbyr kunder å publisere en anmeldelse av kjøpet, som også kan benyttes til å veie opp tidligere kunders erfaringer.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonser. Vi har tette samarbeid med utallige nettbutikker hvor vi presenterer bedriftenes produkter, og høster kompensasjon under forutsetning av at våre besøkende foretar et kjøp.