Bedre utstyr, færre skader

En rekke e-butikker tildeler for tiden ulike former for frakt. En av de mest populære er nå noen ganger pakkebutikker, og da kan du bare stikke innom for produktene når det passer deg best. Alternativet er ganske smart, og ofte også den lettest kjøpte leveringsversjonen.

Alternativt kan du velge å få bestillingen levert hjem til deg eller til adressen der du jobber. Leveringsmåten er dessverre litt dyrere, men på den annen side ekstremt smertefri. Den rimeligste leveringsløsningen kan ikke nektes å være å hente varene selv, noe som er betinget av at du bor i nærheten av nettbutikkens lager.

Frakttiden er selvfølgelig ekstremt viktig forutsatt at du trenger dine nye varer umiddelbart, så det er derfor virkelig viktig at vi undersøker den estimerte leveringstiden for den respektive varen.

De fleste nettbutikker lover muligheten for dag-til-dag levering av mange av sine varer, som tross alt er basert på at bestillingen legges inn før et spesifisert tidspunkt, slik at de har mulighet til å få varen sendt før lagerpersonalet har fire kvelder.

En rekke nettbutikker tilbyr gratis frakt, men de fleste krever at du kjøper for en bestemt pris. I tillegg kan du velge den rimeligste leveringsmodellen, som i mange tilfeller – uansett om du er i Odense, Frederikssund eller Ebeltoft – vil være å få fraktselskapet til å levere bestillingen til et hentepunkt.

Flere e-butikker lover gratis levering

Det har vist seg å være veldig greit for folk å sammenligne priser mellom ulike nettbutikker, og med det motivet har utallige e-butikker blitt tvunget til å senke prisene på en rekke av deres produkter – for barn, og like mye for damer og herrer – ganske mye, og til og med noen ganger love gratis frakt.

Det kan likevel være lønnsomt å sjekke ulike butikker på nett etter salg før du fullfører handlen, slik at du er trygg på å få den beste prisen.

Vi anbefaler generelt kjøp med kort eller betaling med mobiltelefon. Som et alternativ bør du bruke en avdragsløsning som ViaBill, dersom du ønsker å honorere betalingen i flere avdrag.

Før noen bestiller fra en e-butikk, bør de ideelt sett gjøre seg kjent med forhandlerens forretningsavtale, men dette er vanligvis en tidkrevende oppgave.

Et annet alternativ kan kanskje være å undersøke om nettvirksomheten støttes av e-merket, fordi det skal være en erklæring om at internettselskapet følger gjeldende dansk lovgivning, samt at nettbutikken av og til er evaluert av fagfolk som er innenfor gjeldende vilkår. I tillegg får du en sjanse til assistanse dersom du opplever dilemmaer i prosessen med bestillingen din.

I tillegg anbefaler vi at du er nøye med de viktigste vilkårene som kan håndheves i forbindelse med pålegget, f.eks. hvilken utvekslingspolicy internettselskapet garanterer. Her er det også aktuelt at du til enhver tid oppbevarer kvitteringen, slik at du kan bevise kjøpet i fremtiden, uansett om du er ute etter produkter for herre eller dame.

Et stort antall ulike leveringsformer

Trustpilot fører til de mest hensiktsmessige mulighetene for å kartlegge vurderingene til en stor gruppe nåværende forbrukere og derved anbefales det at du vurderer online butikkens anmeldelser før du handler.

Facebook gir tilsvarende relativt verdifulle sjanser til å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. I tillegg ser vi en rekke nettbutikker hvor du kan opprette en omtale av kjøpet deres, som også bør brukes til å vurdere tidligere kunders erfaringer.

Informasjon om tilbud og nettbutikker oppdateres fortløpende, men vi kan dessverre ikke garantere mot endringer som kan ha blitt implementert etter at vi sist oppdaterte nettsidens data.