Beste fotballigaene for betting

Det finnes mange fotballigaer i verden, og nordmenn har en ekstra stor interesse for Premier League og den hjemlige Eliteserien. Men det er også mange andre ligaer som er svært interessante for dem som elsker betting. I denne artikkelen skal vi se nærmere på de beste ligaene for odds og betting for norske spillere.

Eliteserien i Norge er ekstremt populær

Eliteserien i Norge er ekstremt populær blant spillere som elsker betting. Denne ligaen er kjent for sine engasjerte fans og store tribunefest. Eliteserien tilbyr fantastiske odds og muligheter for betting.

De siste årene har Bodø/Glimt dominert. Med tre ligatitler på fire år har de tatt en rolle som Norges dominerende de siste årene. Norske bookmakere satser stort på å tilby et bredt spekter av oddsmarkeder på Eliteserien. Dette for å tilfredsstille norske spillere. Samtlige kamper er tilgjengelige med odds før og under sesongen.

Premier League er enorm i Norge

Det finnes ingen liga som er like populær i Norge som Premier League. Historisk sett har det vært norske stjerner som Ole Gunnar Solskjær og Tore Andre Flo. I dag er det Erling Haaland og Martin Ødegaard som dominerer fotballen på de britiske øyer.

Erling Haaland vant trippelen sin første sesong i Manchester City mens Martin Ødegaard er kaptein for et Arsenal som har tatt seg tilbake til toppen. Bettingmulighetene i Premier League er også optimale. Det finnes et vilt utvalg av odds hos samtlige norske bookmakere som tilbyr betting på nett. Dette betyr at norske spillere har et mangfold av ulike markeder å utforske.

Serie A har en taktisk filosofi

Den italienske ligaen har en uforutsigbarhet som ikke virkelig finnes i de andre topp-ligaene i Europa. Dette merkes ikke minst om vi ser på vinnerne de fire siste årene. Napoli er regjerende mester, og før dem vant Milan, Inter og Juventus.

Serie A inneholder også flere norske stjerner. Blant annet finner vi Emil Bohinen og Erik Botheim i Salernitana. Leo Skiri Østigård tilhører Napoli, og i Sassuolo spiller Marcus Holmsgren Pedersen.

Når det gjelder betting, tilbyr Serie A også fantastiske muligheter. Du kan vedde på massevis av italiensk fotball og følge de norske spillerne. Vedde live på samtlige kamper og se live stream hos norske bookmakere. Alle kamper har hundrevis av oddsmarkeder tilgjengelig.

La Liga i Spania

Den spanske ligaen er rangert som nest best i verden, og her finner vi giganter som Real Madrid og FC Barcelona. Dette gjenspeiles ikke minst under El Clasico når disse to lagene møtes. Real Madrid har vunnet Champions League flest ganger av alle turneringer, mens FC Barcelona er nummer to med sine 27 ligatitler.

Selv om den spanske ligaen er ujevn med bare tre ligavinnere siden sesongen 2003/04, er den fortsatt en liga perfekt for betting. Her kan du vedde på samtlige kamper og se kampene gratis hos flere norske spillselskaper. Ved å streame kampene får du også bedre forutsetninger for live betting, siden du kan se hva som skjer i kampen. Det gir en opplevelse innen bettingens verden som er vanskelig å slå.