Vinmonopolet Bodø City Nord: Åpningstider og mer informasjon

Vinmonopolet Bodø City Nord er en av de mest populære Vinmonopolet-butikkene i Bodø. Vi gir deg all informasjon du trenger om åpningstider og annen nyttig informasjon om butikken.

Åpningstider

Det er viktig å vite når Vinmonopolet Bodø City Nord har åpent, slik at du kan planlegge ditt besøk. Her er de gjeldende åpningstidene:

Dag Åpningstid
Mandag 09:00 – 18:00
Tirsdag 09:00 – 18:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 09:00 – 18:00
Fredag 09:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Om butikken

Vinmonopolet Bodø City Nord er en moderne butikk med et bredt utvalg av viner, brennevin og øl. Butikken ligger sentralt i Bodø City Nord kjøpesenter, og tilbyr et hyggelig og kundevennlig miljø. Her finner du kunnskapsrike ansatte som vil hjelpe deg med å finne det du leter etter.

“Vinmonopolet Bodø City Nord er den ultimate destinasjonen for vin- og brennevinsentusiaster! Med et stort og variert utvalg, er det en butikk som virkelig imøtekommer alles behov.”

Andre viktige opplysninger

For å handle på Vinmonopolet Bodø City Nord, må du være 18 år eller eldre. Du vil bli bedt om å vise gyldig legitimasjon ved kjøp. Butikken aksepterer også betaling med kort og kontanter.

Det er alltid lurt å sjekke åpningstider rundt høytider og ferier, da disse kan avvike fra de vanlige åpningstidene. Du kan kontakte Vinmonopolet Bodø City Nord direkte for å få oppdatert informasjon om åpningstider i slike perioder.

Besøk Vinmonopolet Bodø City Nord

Har du lyst til å oppdage nye og spennende viner, brennevin eller øl? Ta turen til Vinmonopolet Bodø City Nord og opplev en butikk med et variert utvalg og kunnskapsrike ansatte. Enten du er en erfaren vinkelner eller bare ønsker å prøve noe nytt, vil du finne noe som passer akkurat for deg.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet i Bodø?

Vinmonopolet i Bodø har forskjellige åpningstider avhengig av beliggenhet. For å vite de nøyaktige åpningstidene til Vinmonopolet i Bodø, kan du sjekke på deres nettside eller kontakte dem direkte.

Hvor ligger Vinmonopolet i Bodø City Nord?

Vinmonopolet i Bodø City Nord ligger på City Nord kjøpesenter, like ved E6.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet på City Nord?

Åpningstidene til Vinmonopolet på City Nord kan variere og endres, så det er best å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte for oppdaterte åpningstider.

Hva er den mest praktiske måten å komme til Vinmonopolet på City Nord?

Man kan enkelt komme seg til Vinmonopolet på City Nord ved hjelp av offentlig transport, som buss eller taxi, eller ved å kjøre dit med bil. Det er rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig.

Finnes det andre Vinmonopol i Bodø?

Ja, det finnes flere Vinmonopol i Bodø. I tillegg til Vinmonopolet på City Nord, kan du også besøke Vinmonopolet på Glasshuset kjøpesenter.

Kan jeg bestille vin på Vinmonopolet i Bodø online?

Ja, du kan bestille vin på Vinmonopolet i Bodø online via deres nettside. Du kan enkelt søke etter produktene du ønsker og få de levert til ditt nærmeste Vinmonopol eller hjemmeadresse.

Hva er returreglene for Vinmonopolet i Bodø?

Returreglene for Vinmonopolet i Bodø følger norsk alkohollov. Du kan returnere uåpnede flasker innen 3 uker etter kjøp, så lenge du har kvitteringen.

Hva slags utvalg finnes på Vinmonopolet i Bodø?

Vinmonopolet i Bodø har et bredt utvalg av vin, brennevin, øl og alkoholfrie alternativer. Du finner alt fra velkjente merker til spesialiserte importvarer.

Er det mulig å arrangere vinsmaking på Vinmonopolet i Bodø?

Vinmonopolet i Bodø tilbyr vinsmakinger og forskjellige arrangementer. Du kan sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for å få mer informasjon om kommende arrangementer.

Hva er den vanlige aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet i Bodø?

Den vanlige aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet i Bodø er 20 år. Du må kunne bevise din alder ved å vise gyldig legitimasjon ved kjøp.”””

Artiklen Vinmonopolet Bodø City Nord: Åpningstider og mer informasjon har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 9 anmeldelser