Unn deg noe nytt til garderoben

Flere e-selskaper tilbyr nå et stort utvalg av forsendelsesmetoder. En av favorittene i dag er leveringssteder, fordi det er ekstremt fleksibelt å kunne hente varene når det passer inn i hverdagen din. Fraktmetoden er veldig enkel, og også det mest prisbevisste alternativet for frakt.

Du kan også veie opp fordeler og ulemper ved å få bestillingen levert til leiligheten din eller ut på jobb. Løsningen er i gjennomsnitt litt mer kostbar, men til og med ekstremt hensiktsmessig. Den rimeligste leveringsmetoden vil imidlertid alltid være å hente pakken selv, noe som imidlertid er avhengig av at du fysisk befinner deg rett ved nettbutikkens hjemsted.

Muligheten til å levere er selvsagt ganske relevant dersom du trenger bestillingen umiddelbart, og til det formål er det selvsagt viktig å sjekke forventet leveringsdato for den aktuelle varen.

Mange nettbutikker tilbyr dag-til-dag frakt på bestselgende varenumre, men ikke glem at dette avhenger av at du bestiller tidligere enn et fast tidspunkt, slik at de kan få din nye produkt sendes ut før pakkepersonalet har fire kvelder.

Et stort antall forskjellige fraktløsninger

Det har vist seg å være veldig greit for oss alle å finne de laveste prisene fra ulike e-forhandlere og deretter flertallet av forhandlere på web har blitt presset til å kutte utsalgsprisene på varene – for babyer og barn, og også for kvinner og menn – helt til bunnen, og til og med noen ganger utføre gratis levering.

Det kan likevel vise seg å være fordelaktig å sjekke ulike forhandlere på nett etter salg før du fullfører handlen, slik at du er garantert å få den rimeligste prisen.

Du må tross alt være klar over at hvis en e-bedrift tilbyr varer til en pris som kan virke merkelig tiltalende, så er dette noen ganger en advarsel til en svindelforhandler. Betalingskortbestillinger er i det minste omfavnet av et tiltak som hjelper oss mot svindel på nettbutikker.

Før folk handler i en butikk på nett, kan du holde et øye med butikkens regler fra tid til annen, men det er vanligvis ikke særlig gøy.

Et enklere alternativ kan derfor være å sjekke om e-forhandleren er godkjent av e-merket, som generelt sett er en garanti for at e-butikken opprettholder de offisielle reglene, i tillegg til e-forhandleren blir regelmessig gjennomgått av fagfolk som forstår gjeldende lover. I tillegg gir det deg muligheten til å få assistanse dersom du blir utsatt for utfordringer med din handel.

Videre er det fornuftig at kjøper er klar over det mest relevante regelverket som påvirker kjøpet, for eksempel hvilken returrett e-butikken har. Samtidig er det essensielt at du oppbevarer e-postkvitteringen din slik at du når som helst kan bevise bestillingen din, uansett om du kjøper til gutt eller jente.

Levering til din adresse eller til din arbeidsplass

Trustpilot gir flere nyttige snarveier for å analysere meningene til flere eksisterende kjøpere og det er derfor smart at du studerer bedriftens rangeringer på nett før du kjøper.

Facebook gir deg også flere fordelaktige sjanser til å få et inntrykk av nettbutikkens popularitet. I tillegg møter vi faktisk nettselskaper som gjør det mulig å formulere en vurdering av bedriftens service, som også kan brukes til å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonseinntekter. Vi har avtaler med mange nettbutikker der vi annonserer varene deres, og tjener betaling forutsatt at brukerne vi videresender fullfører en transaksjon.