Strex telenor

Strex lar deg betale med mobilen – Telenor

Strex lar deg betale med mobilen

Med Strex kan du betale uten kredittkort, bankkonto eller egen betalingsapp – det eneste du trenger er mobilnummeret. Det er ingen utløpsdato, og kjøpet …

Visste du at du enkelt kan betale varer og tjenester via mobilfakturaen? Med mobilbetaling fra Strex trenger du kun mobiltelefonen din for å handle.

Velkommen som Strex-kunde

Innholdstjenester og Teletorg | Telenor

Du finner en full oversikt over hva du har blitt belastet for sammen med kontaktinformasjon til hver enkelt leverandør på strex.no/minside.

Lurer du på hvem et 4- eller 5-sifret nummer tilhører, hva teletorg er, eller hvordan du sperrer for bruk av tjenestene? Vi hjelper deg!

Kundeservice Ofte stilte spørsmål – Strex

Velkommen som Strex-kunde – Strex

Strex er en betalingstjeneste som er eid av mobiloperatørene Telenor, Telia og Ice.net og leverer løsninger for enkel og sikker betaling med mobiltelefon.

Strex: Betal hverdagskjøpene dine med mobilregningen

Ofte stilte spørsmål – Strex

Strex er en betalingsformidler som eies av Telenor, Telia og Ice. Med Strex kan du enkelt betale uten kredittkort, bankkonto eller app.

Ukjente kjøp på mobilfakturaen din? Logg inn på Min Side

Betal hverdagskjøpene dine med mobilregningen – Strex

Velg Strex neste gang du betaler – helt enkelt, helt personlig. På Min side har du full oversikt over dine kjøp og kan administrere dine avtaler.

Betal hverdagskjøpene dine via mobilregningen. Med våre Strex mobilbetaling kan du kan betale alt fra kinobilletter til parkering.

Telenor og Strex lanserer nye RCS tjenester – fremtidens SMS

Ukjente kjøp på mobilfakturaen din? Logg inn på Min Side – Strex

Står det Strex på mobilfakturaen din? Her kan du logge inn på Min Side og finn ut hva som har blitt trukket av hvem. Enkelt og greit!

Strex mobilbetaling – enkelt via mobilfakturaen

Telenor og Strex lanserer nye RCS tjenester – fremtidens SMS – Strex for bedrift

Brukeropplevelsen er som i en app, men fortsatt i SMS innboksen. Telenor og Strex har samarbeidet om utviklingen av nye RCS tjenester, hvor Brage Bjøntegaard, …

Strex er mobiloperatørenes felles løsning for mobilbetaling

Strex mobilbetaling – enkelt via mobilfakturaen

I dag kan du betale med Strex i tusenvis av utsalgssteder og mange flere er på vei. Store eiere gir trygghet. Strex eies av Telenor og Telia og er i dag Norges …

Har du betalt parkering, kjøpt bussbillett eller donert penger via SMS? Da har du kanskje allerede brukt Strex mobilbetaling. Registrer deg enkelt her.

Strex er mobiloperatørenes felles løsning for mobilbetaling

Det går over 75 mill. transaksjoner via Strex mobilbetaling årlig, og stadig flere betaler med Strex på nett og i apper. Vi eies av Telenor og Telia Sonera.

Keywords: strex telenor, telenor strex, strex betaling telenor