Mus i huset – hvordan bli kvitt dem

En rekke nettselskaper tilbyr i dag en rekke forskjellige fraktmetoder. En som er veldig populær i dag er å sende til en pakkebutikk, og så kan du bare gå innom for de kjøpte produktene når det er tid til det. Leveringstypen er derfor ganske gjennomførbar, og i mange tilfeller også den billigste typen levering.

På den annen side kan du planlegge å få produktene sendt hjem til der du bor eller til jobben. Det er nok litt mindre rimelig, men også ultra praktisk. Den billigste leveringsmetoden er unektelig å hente produktene selv, men dette avhenger av om du bor rett ved e-butikkens adresse.

Forsendelsesperioden er ekstremt relevant hvis vi mangler varen nå og da, så for det formålet er det helt på sin plass at vi dobbeltsjekker estimert leveringsdato for den aktuelle varen.

De fleste nettselskaper annonserer levering på bare én virkedag på en rekke produkter, som likevel krever at bestillingen gjøres før et bestemt tidspunkt, slik at de har utsikter til å kunne få nye varer sendes før pakkeansatte går hjem.

Noen internettvarehus lover gratis frakt, men typisk er forutsetningen at du kjøper for en bestemt pris. Alternativt kan du hente den rimeligste typen levering, som ofte – enten du bor i nærheten av Herning, Vordingborg eller Faaborg – vil få dem til å kjøre produktene dine til et hentepunkt.

Flere og flere handler hos internettselskaper

Det er nå svært enkelt for alle å sammenligne priser hos forskjellige nettforhandlere , og på grunn av dette er det store flertallet av internett butikker kunne ikke motstå å redusere salgsprisene på mange av varene deres – for juniorer, og også for menn og kvinner – enormt, og tilbyr til og med noen ganger gratis frakt.

Det kan likevel være lønnsomt å granske flere nettbutikker for rabatter før du legger inn bestillingen, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Du bør tross alt være så forsiktig at dersom en nettbutikk selger et produkt til en pris som kan oppfattes som kolossalt fordelaktig, kan det i noen tilfeller være en pekepinn på en uautentisk e-butikk. Bestillinger med kort er imidlertid omfattet av en ordning som beskytter kjøperen mot svindel på internett.

Generelt sett er vi for transaksjoner med kort eller MobilePay. Som en annen løsning kan du benytte deg av en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i den grad du ber om å betale ned regningen over tid.

Før folk bestiller fra en forhandler på nett, kan de faktisk sette seg inn i vilkårene og betingelsene, men det er ofte ikke særlig morsomt.

En annen løsning er å sjekke om internettselskapet er koblet til e-merket, fordi det generelt er en erklæring om at e-butikken støtter de danske reglene, i tillegg til at e-forhandleren blir ofte vurdert av fagfolk som er innført i regelverket på området. Dette er også din sjanse til støtte hvis du opplever problemer i prosessen med kjøpet.

Eldre bestiller fra bedrifter på nett

Trustpilot gir deg helt strålende muligheter til å analysere synspunktene til et stort antall andre forbrukere og på grunn av dette anbefaler vi at du tolker bedriftens anmeldelser på nett før du handler.

Facebook produserer også i stor grad elegante snarveier for å få et inntrykk av e-butikkens kundetilfredshet. I tillegg møter vi faktisk bedrifter på nett som gir folk mulighet til å skrive ned en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også bør brukes til å få et inntrykk av kundetilfredshet.

Nettstedet er annonsefinansiert. Vi har tette samarbeid med mange nettforhandlere når vi presenterer selskapenes tilbud, og oppnår kompensasjon i den grad våre brukere realiserer en bestilling.

Informasjon om produkter og internettselskaper oppdateres hyppig, men det gis ingen garantier mot rettelser som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte informasjonen på nettsiden.